Advocats

foto sala wide

El despatx JARA ADVOCATS ubicat a Reus (Tarragona) exerceix professionalment principalment als partits judicials de Reus, Tarragona, Valls, El Vendrell, Barcelona, Tortosa, Amposta, Falset i Gandesa, sense perjudici de poder fer-lo en tot l’àmbit nacional.

Està integrat per cinc advocats independents que presten els serveis en diverses àrees del dret públic i privat. Comptant amb la col·laboració de professionals externs en temes fiscals i financers d’una valorada experiència professional, la qual cosa permet donar un assessorament molt personalitzat als clients que contracten els nostres serveis.

Carlos M Jara Trilla (col·legiat 132 ICAR)

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, Facultat de Dret de l’Estudi General de Lleida, pertany a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus, on es va col·legiar a l’any 1979, any en que comença l’exercici professional.

Membre de la Junta de Govern del Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus, durant el període de març 1982 a desembre de 2002.

Professor de l’Escola de pràctica Jurídica Guillem de Brocà de Reus durant el període de setembre de 1996 a juny de 2010.

Soci Director de JARA ADVOCATS

Mª Angels Barranquero Viñals (col·legiada 436 ICAR)

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, Facultat de Dret de l’Estudi General de Lleida, pertany a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus.

En exercici professional com Advocada des de l’any 1.991.

Actualment es sòcia directora de Jara Advocats.

Encarna Luceño Barroso (col·legiada 790 ICAR)

Diplomada en Graduat Social per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Llicenciada en Dret per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

L’any 2002 finalitza el postgrau impartit per l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem M. De Broca del Col·legi d’Advocats de Reus.

Guadalupe Capella Castellví (col·legiada 537 ICAR)

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, promoció 1986-1991.

Col·legiada a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus des de l’any 1993.

Mariona Comerma Guerrero (col·legiada 878 ICAR)

Llicenciada en Dret per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, especialitzada en Dret de l’empresa i la contractació, promoció 2003-08.

L’any 2009 finalitza el postgrau impartit per l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem M. De Broca del Col·legi d’Advocats de Reus.

Pertany a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus, on es va col·legiar a l’any 2009, any en que comença l’exercici professional.